Webber tog sin anden pole position i træk, mens Vettel for første gang i denne sæson ikke starter i første startrække.

Det var en tydeligt skuffet Vettel, som efter Q3 måtte se sig slået af både Webber og Hamilton. - Det er lidt skuffende. Jeg ville gerne have startet lidt længere fremme, siger Vettel.

Hamilton overraskede allerede i Q2, hvor han lige pludselig var hurtigste mand foran både Vettel, Alonso og Webber. I Q3 havde Hamilton igen fart i bilen og det så på et tidspunkt ud som om han ville tage P1, men han måtte se sig slået af Webber med 0,055 sek.

Hamilton sniger sig dermed ind mellem de to Red Bull kørere med tiden 1:30.134 og må dermed regnes for at være en reel konkurrent til sejren på Nürburgring. Alonso, som ellers havde set ud til at have godt fat i de to Red Bull kørere, starter som nr. 4 ved siden af Vettel på anden startrække. Massa var den sidste af kørerne i top 10, der satte en tid under de 1:31.

De sidste pladser i top 10 blev fordelt mellem Rosberg, Button, Sutil, Petrov og Schumacher. Dagens vel nok største skuffelse var Kobayashi, som overraskende nok røg ud allerede i Q1 og dermed må nøjes med en startplacering som nummer 18. Det var en godkendt kvalifikation af Chandhok, som starter som nummer 21 under et sekund efter holdkammeraten Kovaleinen.

Bagerst i feltet var det tæt mellem de to HRT kørere Liuzzi og Ricciardo, men selvom Liuzzi var den hurtigste af de to starte han bag ved Ricciardo pga. et gearkasse skift hos Liuzzi, som får en placerings straf.

 

For at se det fulde resultat af kvalifikationen klik her.


Category: Nyheder

Related Posts

Rikke S

About the Author


Et svar til Webber på pole – Vettel 3’er

  1. Rikke S Rikke S siger:

    OBS:
    Buemi kvalificerede oprindeligt 16′ener, men er efterfølgende blevet frataget sine tider i kvalifikationen på grund af en brændstof uregelmæssighed og starter dermed bagerst. Rækkefølgen på griden ser derfor sådan ud fra 16 og ned: Alguersuari, Kobayashi, Kovaleinen, Glock, Chandhok, D’Ambrosio, Ricciardo, Liuzzi og til sidst Buemi.